Γνώρισέ μας

Αξίζει να μας εμπιστευθείς λόγω της αφοσίωση μας στην πνευματική προώθηση των χειροποίητων εργόχειρων που φτιάχνονται με κόπο και προσευχή από Μοναχούς  και Μοναχές σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και του εξωτερικού , όπως και για τήν ποιότητα των εκκλησιαστικών προϊόντων μας και τήν εξυπηρέτηση μας απέναντι στο κοινό.


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία μας VIZANTINOKOSMOS δραστηριοποιείται στην μερική κατασκευή και πώληση εκκλησιαστικών ειδών και είδη δώρων σε χονδρική και λιανική πώληση. Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι εργόχειρα από Αγιορείτες Κελλιώτες μοναχούς, και από μοναχούς και μοναχές της Ελλάδος και του Εξωτερικού. Αποτελούμαστε από ένα Ηλεκτρονικό Εκκλησιαστικό  Κατάστημα με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης  info@vizantinokosmos.gr).

Με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος φιλοδοξία μας είναι να ενημερώνουμε άμεσα το αγοραστικό κοινό τόσο για τα νέα προϊόντα όσο και για τις εκπληκτικές τιμές και προσφορές μας. Η συνεχής ανανέωση των προϊόντων με σταθερά υψηλή ποιότητα πληρεί με σεβασμό την παράδοση της ορθόδοξης εκκλησίας. Οι εξαιρετικές τιμές μας, η άμεση παράδοση των προϊόντων και η καλή συνεργασία πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, μας χαρακτηρίζει στον εκκλησιαστικό χώρο της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

Η ατομική μας επιχείρηση info@vizantinokosmos.gr  επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο εξωτερικό σε χώρες εντός και εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Φιλοδοξία των συνεργατών της επιχείρησης είναι να καλύπτουμε κάθε σας αγοραστική ανάγκη, άμεσα και σε οποιαδήποτε ποσότητα.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.
Does our Site Use Cookies?
It uses cookies to provide you with the best experience on our site.