Αξίζει να μας εμπιστευθείς για τα εγγυημένα και Πιστοποιημένα Κρητικά Προϊόντα μας όπως και να περιηγηθείς ευχάριστα και εύκολα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα το οποίο διαθέτει ευλογημένα θρησκευτικά είδη από όλους τους ευλογημένους Χριστιανικούς Τόπους και Προσκυνήματα.


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία μας VIZANTINOKOSMOS δραστηριοποιείται στην μερική κατασκευή και πώληση εκκλησιαστικών ειδών και Είδη Δώρων. Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι εργόχειρα από Μοναχούς ή Μοναχές από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό και διατίθενται προς πώληση σε τιμές Χονδρικής και Λιανικής . Παρέχει μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης www.vizantinokosmos.gr).
Με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος φιλοδοξία μας είναι να ενημερώνουμε άμεσα το αγοραστικό κοινό τόσο για τα νέα προϊόντα μας όσο και για τις εκπτωτικές προσφορές. Η συνεχής ανανέωση των προϊόντων με σταθερά υψηλή ποιότητα πληροί με σεβασμό την παράδοση της ορθόδοξης εκκλησίας. Οι εξαιρετικές τιμές μας, η άμεση παράδοση των προϊόντων και η καλή συνεργασία πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, μας χαρακτηρίζει στον εκκλησιαστικό χώρο.
Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο εξωτερικό σε χώρες εντός και εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Φιλοδοξία των συνεργατών της επιχείρησης είναι να καλύπτουμε κάθε σας αγοραστική ανάγκη, άμεσα και σε οποιαδήποτε ποσότητα.